Articole asemanatoare

SITUAŢIA ULTIMELOR EVENIMENTE ŞI INTERVENŢII 04.04.2013

Detaşamentul Arad a continuat intervenţiile de evacuare a apei din municipiul Arad. S-a acţionat la mai multe imobile din cartierul Gai unde s-a evacuat apa din curte. Nu au fost cazul de intervenţii în imobile. La executarea misiunilor au participat 10 subofiţeri şi s-au folosit motopompele din dotarea unităţii.

În data de 03.04.2013, Garda nr.2 de intervenţie Chişineu Criş a intervenit pentru stingerea unui incendiu în oraşul Chişineu Criş. Incendiul se manifesta la acoperişul unui imobile şi în podul acestuia cu posibilitate de propagare la întreaga construcţie de locuit datorita materialului combustibil aflat în pod. S-a acţionat cu o autospecială de capacitate medie şi 5 subofiţeri. După o intervenţie ce durat aproximativ 3 ore prin metode specifice de racire a zonei de ardere, indepartarea materialului combustibil din zona de ardere, executarea de deschideri în acoperiş incendiul a fost lichidat fără a se extinde la toată locuinţa. În incendiu au ars aproximativ 15 mp de acoperiş, mobilierul din pod şi parte a lambriurilor de pe pereţi podului tip mansardă. Proprietarul imobilului a suferit arsuri de gradul 1 şi 2 pe membrele superioare şi a fost transportat la spitalul Chişineu Criş pentru acordarea de asistenţă medicală de specialitate. Cauza probabilă a incendiului „scurt circuit electric”

Garda nr 1 de intervenţie Bârzava s-a deplasat în oraşul Lipova pentru a interveni la un incendiu ce se manifesta la un apartament. Sosit la faţa locului, echipajul compus din 4 subofiţeri şi o autospecială cu apă şi spumă, a constatat că incendiul se manifesta în una din camerele apartamentului. Intervenţia s-a dovedit a fi dificilă datorită fumului dens din apartament şi de pe casa scărilor şi posibilităţii de extindere a incendiului. În urma unei intervenţii de aproximativ 45 de minute cu sprijinul SVSU Lipova care a acţionat cu o autospecială de stingere incendiul a fost lichidat. A ars mobilierul dintr-o cameră şi s-au degradat pereţi datorită fumului. Cauza probabilă a incendiului „ fumatul în loc nepermis”

 

Comments are closed.

Meteo