Articole asemanatoare

BULETIN INFORMATIV 27.12.2017

În perioada 22.12.2017 – 27.12.2017 subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad a executat 111 misiuni de intervenţie.

S-a intervenit pentru stingerea a nouă incendii, dintre care şase la locuinţe particulare si unul la o ghenă de gunoi şi două la autoturisme. Incendiile nu s-au soldat cu victime, doar cu pagube materiale, fiind stinse prin intervenţia rapidă a subunităţilor, fără a se propaga la alte construcţii învecinate. În toate cele şase cazuri focul s-a manifestat la acoperişul clădirilor iar cauza probabilă a fost „coş, canal, burlan de fum deteriorat, necurăţat sau amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile”

Facem un nou apel la populaţie să îşi verifice mijloacele de încălzire şi să le întreţină cu personal calificat.

Echipajele SMURD au acordat asistenţă medicală de urgenţă în 93 de cazuri, din acestea 10 fiind accidente rutiere.

Modulul descarcerare a Detaşamentului de Pompieri Arad a intervenit la un accident rutier pentru extragerea unei victime din autoturism.

A fost acordată asistenţă pentru două persoane şi au fost desfăşurate şase misiuni în cooperare cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie.

Comments are closed.

  • Atentionare meteorologica ianuarie 21, 2018
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 21-01-2018 Ora : 11 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : conform textelor; Zonele afectate : conform textelor și hărții. Fenomene : conform textelor; Mesaj : INFORMARE METEOROLOGICĂ Interval de valabilitate: 21 ianuarie, ora 16 – 22 ianuarie, ora 22Fenomene vizate: precipitații moderate cantitativ mai ales sub formă de […]

Meteo