Articole asemanatoare

BULETIN INFORMATIV 14 MARTIE 2018

Având în vedere solicitările primite de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad de la unităţile şcolare pentru desfăşurarea programului „ Şcoala Altfel” facem următoarele precizări:

I.S.U.J Arad este deschis la colaborarea cu unităţile şcolare şi apreciază în mod deosebit interesul copiilor pentru subunităţile noastre şi tehnica de intervenţie a pompierilor arădeni.

Programul subunităţilor de intervenţie cuprinde atât pregătire teoretică cât şi practică prin exerciţii în poligonul de instrucţie sau în alte obiective din raioanele de intervenţie.

Pentru a veni în întâmpinarea dorinţelor copiilor de a vedea tehnica de intervenţie şi de a se întâlni cu pompierii, pentru vizitele care se desfăşoară la Detaşamentul de Pompieri Arad, str. Andrei Şaguna nr.66-72 a fost stabilit următorul program:

  • Miercuri şi Vineri între orele 10.00 – 14.00

În cazul celorlalte subunităţi din judeţ, Ineu, Chişineu Criş, Sebiş, Gurahonţ, Bârzava, Birchiş, programul de vizită a subunităţii se va stabilii de către conducerea şcolii de comun acord cu comanda subunităţii.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm.

 

Comments are closed.

Meteo