Related Articles

BULETIN INFORMATIV 04.06.2018

Between 31.05.2018 – 04.06.2018, subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad au desfăşurat 75 misiuni de intervenţie.

It intervened to quench seven fires,,ro,two dry vegetation and household waste,,ro,three annexes,,ro,a hall and an open-air fertilizer deposit,,ro,Two missions have been executed,,ro,one to recover a corpse from a fountain and one for the lost person and seven other interventions,,ro,SMURD modules have intervened in,,ro,of situations of which,,ro,road accidents,,ro,The Arad Firemen detachment intervened with a crew consisting of,,ro,military firefighters and a car,,ro,in the city of Arad for extinguishing a fire in a deserted hall,,ro,The fire manifests itself in the interior where burning wastes from wood and textile,,ro, un incendiu la autoturism, două de vegetatie uscată şi resturi menajere, trei anexe de locuit, o hală şi un depozit de îngrăşământ în aer liber.

Au mai fost executate două misiuni, una de recuperare a unui cadavru dintr-o fântână şu una de căutare persoana rătăcită şi şapte alte intervenţii.

Modulele SMURD au intervenit în 59 de situaţii dintre care 4 accidente rutiere.

Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit cu un echipaj format din 4 pompieri militari şi o autospecială, on 03.06.2018 în municipiul Arad pentru stingerea unui incendiu la o hală părăsită. Incendiul se manifesta în interior unde ardeau deseuri din material lemnos şi textil. Has been liquidated in,,ro,minutes without causing further damage,,ro,Cauya likely open fire in enclosed spaces,,ro,most likely caused by homeless people,,ro,All yesterday,,ro,the search rescue crew was asked in the Gai neighborhood to remove a person from a well,,ro,At the intervention there was a crew consisting of five rescuers but unfortunately the person,,ro,woman,,ro,she was dead,,ro,It was brought to the surface from a fountain about,,ro,m with a water blade of,,ro,The Sebish Firemen Detachment intervened yesterday with both intervention guards,,ro 20 minute fără a produce alte pagube. Cauya probabilă foc deschis în spaţii închise, cel mai probabil provocat de către persoanele fără adăpost.

Tot ieri, echipajul de căutare salvare a fost solicitat în cartierul Gai pentru a scoate un o persoana dintr-o fântână. La intervenţie s-a deplasat un echipaj format din cinci salvatori dar din păcate persoana, femeie, 85 ani era decedată. A fost scoasă la suprafaţă dintr-o fântână de aproximativ 8 m cu o lama de apă de 2 m.

Detaşamentul de Pompieri Sebiş a intervenit ieri cu ambele gărzii de intervenţie, Garda no.1 Sebiş and Garda no.2 Gurahonţ for looking for a lost person in the forest in the Moneasa area,,ro,extinguishing a fire at a car in Almaş and an open-air fertilizer deposit at a farm in Cuied,,ro, stingerea unui incendiu la un autoturism în localitatea Almaş şi a unui depozit de îngrăşământ în aer liber la o fermă în localitatea Cuied.

 

Comments are closed.

Meteo