Articole asemanatoare

  • INCADRARE POSTURI aprilie 7, 2012
    Concursuri pentru incadrarea unor posturi in cadrul I.G.S.U.
  • ANALIZA STATISTICA aprilie 7, 2012
    Analiza statistica a activitatii de prevenire si a interventiilor
  • LISTA FIRME SI EXPERTI aprilie 7, 2012
    Liste firme si experti atestati in domeniul situatiilor de urgenta

BULETIN INFORMATIV 16.06.2015

   În perioada 01.06.2015 – 15.06.2015, subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş„ Arad, singure sau în cooperare cu serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din judeţul Arad,  au executat  360 misiuni din care: 15 misiuni de stingere a incendiilor (sunt incluse şi misiunile de stingere executate de către Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale unităţilor administrativ teritoriale), 332 misiuni de acordare a asistenţei medicale de urgenţă SMURD (sunt incluse si misiunile SMURD Nadlac şi SMURD Vinga), 2 intervenţii pentru descarcerarea persoanelor, 4 misiuni pirotehnice de asanare a teritoriului de muniţie, 7 intervenţii de asistenţă a persoanelor.

   Numărul de intervenţii a crescut comparativ cu luna precedentă şi perioada similară a anului trecut, cu aproximativ 20%. Se remarcă o creştere a numărului de intervenţii de tip SMURD, intervenţii pentru stingerea incendiilor şi intervenţii pirotehnice.

  Datorită unor lucrări utilitare în oraşul Ineu au fost descoperite 8 elemente de muniţie şi executate,  în ultimele 2 luni,  6 intervenţii de asanare a teritoriului de muniţie. În prima jumătate a luni iunie au fost executate 4 astfel de misiuni, muniţia fiind ridicată şi transportată în condiţii de siguranţă în vederea distrugerii.

  Toată muniţia sau elementele de muniţie descoperite provin cel mai probabil din timpul celui de al-II-lea Război Mondial.

  În cazul în care se descoperă muniţie sau elemente de muniţie, trebuie apelat numărul unic de urgenţă 112. Este interzis transportul, lovirea, tăierea, incendierea sau efectuarea altor acţiuni mecanice asupra muniţiei sau elementelor de muniţie descoperite.

Comments are closed.

Meteo