Articole asemanatoare

  • INCADRARE POSTURI aprilie 7, 2012
    Concursuri pentru incadrarea unor posturi in cadrul I.G.S.U.
  • ANALIZA STATISTICA aprilie 7, 2012
    Analiza statistica a activitatii de prevenire si a interventiilor
  • LISTA FIRME SI EXPERTI aprilie 7, 2012
    Liste firme si experti atestati in domeniul situatiilor de urgenta

BULETIN INFORMATIV 23.11.2017

Astăzi, 23 noiembrie a.c subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad, au executat exerciţii cu forţe şi mijloace în teren la diferiţi operatori economici sau şcoli de pe raza judeţului Arad.

Detaşamentul de Pompieri Arad, în cooperare cu I.P.J Arad, I.J.J Arad, S.A.J Arad a desfăşurat exerciţiul la un operator economic ce depozitează gaz petrolier lichefiat. Scenariul exerciţiului a presupus o explozie urmată de incendiu. A fost testată capacitatea de reacţie a subunităţii, timpii de răspuns, procedurile de intervenţie pentru evacuarea victimelor, salvarea persoanelor, stingerea incendiului.

De asemenea a fost testat planul de urgenţă a operatorului economic, instalaţiile speciale de stingere şi protecţie şi modul de îndeplinire a atribuţiilor pe linia gestionării situaţiilor de urgenţă ale personalului firmei.

Detaşamentul de Pompieri Ineu, Sebiş şi Secţia de Pompieri Bârzava a desfăşurat exerciţii atât la operatori economici care au ca domeniu vânzarea de produse petroliere, depozitare mase plastice cât şi la unităţi de învăţământ. În cadrul unităţilor de învăţământ s-a urmărit modul de cunoaştere de către personalul şcolilor şi de către elevi a procedurilor şi timpilor de evacuare.

La exerciţii au participat 9 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 10 ofiţeri şi 50 subofiţeri.

Comments are closed.

Meteo