Articole asemanatoare

  • INCADRARE POSTURI aprilie 7, 2012
    Concursuri pentru incadrarea unor posturi in cadrul I.G.S.U.
  • ANALIZA STATISTICA aprilie 7, 2012
    Analiza statistica a activitatii de prevenire si a interventiilor
  • LISTA FIRME SI EXPERTI aprilie 7, 2012
    Liste firme si experti atestati in domeniul situatiilor de urgenta

BULETIN INFORMATIV 24.06.2015

          În conformitate cu programul de pregătire a subunităţilor de intervenţie, Garda nr. 1 de intervenţie Ineu, din cadrul Secţiei de Pompieri Ineu a desfăşurat un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren la unul dintre cei mai mari agenţi economici din judeţul Arad, situat în oraşul Ineu.

         Situaţia tactică a presupus un incendiu generalizat la hala de producţie a operatorului economic, cu victime surprinse în interiorul halei.

       Garda de intervenţie Ineu a participat la exerciţiu cu 2 ofiţeri, 15 subofiţeri, 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă, 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă care are şi capabilităţi de descarcerare, 1 autospecială de salvare şi intervenţie la înălţimi. În cadrul exerciţiului au fost testate capacităţile ofiţerilor de conducere a intervenţiei şi a subofiţerilor cu privire la modul de executare a procedurilor privind intervenţia în astfel de situaţii. Exerciţiul a fost evaluat de către un ofiţer din cadrul Centrului Operaţional al inspectoratului.

      De asemenea s-au verificat sursele de alimentare cu apă ale operatorului economic şi modul de pregătire a angajaţilor în cazul producerii unui incendiu.

 

 

Comments are closed.

Meteo