Articole asemanatoare

  • INCADRARE POSTURI aprilie 7, 2012
    Concursuri pentru incadrarea unor posturi in cadrul I.G.S.U.
  • ANALIZA STATISTICA aprilie 7, 2012
    Analiza statistica a activitatii de prevenire si a interventiilor
  • LISTA FIRME SI EXPERTI aprilie 7, 2012
    Liste firme si experti atestati in domeniul situatiilor de urgenta

COMUNICAT DE PRESĂ 08.09.2014

Niciodată capitolul din Istoria Naţională dedicat anului revoluţionar 1848 n-a făcut abstracţie, indiferent de vremuri, de sângeroasa şi inegala confruntare dintre ostaşii companiei de pompieri din Bucureşti şi o coloană a armatei otomane.

Drept urmare, ziua de 13 Septembrie a fost sărbătorită dintotdeauna, ca fiind ZIUA POMPIERILOR DIN ROMÂNIA însă, a fost legal oficializată după război, apoi prin Legea nr. 121/1996 privind organizarea şi funcţionarea Corpului Pompierilor, dar si prin Hotărârea Guvernului nr. 1490 din 9 septembrie 2004, Regulamentului de organizare şi funcţionare a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Cu această ocazie Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad va organiza o serie de activităţi:

–          Ceremonial militar – sâmbătă 13 septembrie ora 10.00, Piaţa „Avram Iancu”

–          Exerciţii demonstrative şi prezentarea tehnicii de intervenţie a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vasile Goldiş în Arad, piaţa Avram Iancu Arad – sâmbătă 13 septembrie ora 10.45 piaţa „Avram Iancu”

–          Realizarea de puncte de informare preventivă în zonele cu aflux mare de persoane din judeţ şi municipiul Arad, toată luna septembrie şi cu ocazia festivităţilor din Piaţa „Avram Iancu„

–          Organizarea şi desfăşurarea activităţii „Luna prevenirii incendiilor”

–          Întâlniri cu veteranii şi rezerviştii unităţii – sâmbătă 13 septembrie

–          Depuneri de coroane eroii pompieri arădeni – sâmbătă 13 septembrie

 

Comments are closed.

Meteo