Articole asemanatoare

• INCADRARE POSTURI aprilie 7, 2012
    Concursuri pentru incadrarea unor posturi in cadrul I.G.S.U.
  • ANALIZA STATISTICA aprilie 7, 2012
    Analiza statistica a activitatii de prevenire si a interventiilor
  • LISTA FIRME SI EXPERTI aprilie 7, 2012
    Liste firme si experti atestati in domeniul situatiilor de urgenta

COMUNICAT DE PRESA 18.02.2013

Activităţi desfăşurate de Inspecţia de Prevenire

Pentru prevenirea incendiilor la locuinţe şi reducerea victimelor în rândul copiilor Inspecţia de Prevenire din cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vasile Goldiş al judeţului Arad, a desfăşurat următoarele activităţi de pregătire şi educare:

–         Instructaj  de pregătire cu directorii unităţilor de învăţământ din judeţul Arad, conform „Planului judeţean de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă 2013” care a avut loc la Colegiul Naţional Csikyi Gergely  în data de 14.02.2013, ora 11.00;

–         Acţiune de informare preventivă la Şcoala Gimnazială Iosif Moldovan, Arad, strada E. Roman  Ciorogariu, în 14.02.2013, ora 12.00; în cadrul acestei acţiuni vor fi prezentate temele: Campania naţională FOC, Campania naţională RISC, Măsuri şi reguli de comportament în cazul producerii unor situaţii de urgenţă – cutremur şi muniţie rămasă neexplodată;

–         Convocarea de pregătire cu şefii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă, unde au participat şi reprezentanţi E-on România şi care a avut loc la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor Arad,  în 15.02.2013, ora 10.00.

Comments are closed.

Meteo