Articole asemanatoare

  • INCADRARE POSTURI aprilie 7, 2012
    Concursuri pentru incadrarea unor posturi in cadrul I.G.S.U.
  • ANALIZA STATISTICA aprilie 7, 2012
    Analiza statistica a activitatii de prevenire si a interventiilor
  • LISTA FIRME SI EXPERTI aprilie 7, 2012
    Liste firme si experti atestati in domeniul situatiilor de urgenta

COMUNICAT DE PRESA 06.02.2013

IGSU ŞI E.ON DESFĂŞOARĂ ŞI ÎN 2013 CAMPANIA NAŢIONALĂ „R.I.S.C. RENUNŢĂ. IMPROVIZAŢIILE SUNT CATASTROFALE!”

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vasile Goldiş al judeţului Arad, ca structura în cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă a demarat împreună cu reprezentanţii locali şi regionali ai E.ON România, Campania Naţională de Informare şi Educaţie Preventivă „R.I.S.C.- Renunţă. Improvizaţiile Sunt Catastrofale!”care îşi propune să avertizeze cetăţenii cu privire la riscurile la care se expun dacă încalcă regulile privind utilizarea instalaţiilor electrice şi a celor alimentate cu gaz.

Este a doua campanie comună de informare şi conştientizare a populaţiei din cadrul parteneriatului „Împreună pentru siguranţă”, dedicat informării, prevenirii şi conştientizării populaţiei asupra pericolelor la care se expune în cazul utilizării necorespunzătoare a diferitelor surse de energie.

Cauza principală a evenimentelor tragice este utilizarea unor surse de încălzire alimentate cu gaze naturale, racordate la coşuri de fum necurăţate sau înfundate, improvizate, construite necorespunzător sau chiar folosirea unor aparate de încălzire improprii, deteriorate sau neracordate la coşuri. trebuie decât să respectăm o regulă simplă: orice intervenţie la instalaţia electrică sau de gaz trebuie să fie realizată numai de către de persoane sau firme autorizate. În plus, orice problemă sesizată la aceste instalaţii trebuie semnalată distribuitorului de gaz sau electricitate.

 

Comments are closed.

Meteo