Articole asemanatoare

  • INCADRARE POSTURI aprilie 7, 2012
    Concursuri pentru incadrarea unor posturi in cadrul I.G.S.U.
  • ANALIZA STATISTICA aprilie 7, 2012
    Analiza statistica a activitatii de prevenire si a interventiilor
  • LISTA FIRME SI EXPERTI aprilie 7, 2012
    Liste firme si experti atestati in domeniul situatiilor de urgenta

SITUATIA ULTIMELOR EVENIMENTE SI INTERVENTII 11.12.2012

            În data de 10.10.2012 Detaşamentul Arad a intervenit pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un autoturism în municipiul Arad. Echipajul deplasat la faţa locului a constatat că incendiul se manifesta la instalaţia electrică a autoturismului şi în interiorul acestui în urma unui scurt circuit. Incendiul a fost stins după aproximativ 25 de minute. A ars aprosimativ 50% din autoturism. Cauza probabilă a incendiului „scurt circuit electric”

            În urma unui apel în sistemul unic 112, Detaşamentul Arad s-a deplasat în dimineaţa zilei de 11.12.2012 cu o autospecială de capacitate medie şi 5 subofiţeri în municipiul Arad str. Hunedoarei. În momentul sosirii la faţa locului, incendiul se manifesta cu violenţă datorită prezenţei materialului combustibil la anexa unui imobil care avea rol de magazie pentru lemne. Prin metode specifice de răcire a zonei de ardere şi protecţia imobilului s-a reuşit izolarea şi lichidarea incendiului în aproximativ 2 ore fără a fi afectat imobilul de locuit. În incendiu a ars materialul lemnos din magazie şi dispozitive de tăiere. Cauza probabilă a incendiului „scurt circuit electric„

            În data de 11.12.2012 în jurul orei 07.00, Detaşamentul Arad a intervenit cu 2 autospeciale, 7 subofiţeri şi cu sprijinul SVSU Păuliş pentru stingerea unui incendiu la anexa unei locuinţe particulare în localitatea Sâmbăteni. În momentul sosirii la faţa locului incendiul se manifesta cu violenţă şi era generalizat la întreaga construcţie, anexă cu rol de bucătărie,  cu posibilitatea de propagare la imobilul de locuit. În urma unei intervenţii dificile datorită temperaturilor scăzute şi a degajărilor mari de fum după aproximativ 2 ore de intervenţie incendiul a fost limitat, localizat şi stins în limitele găsite reuşindu-se salvarea imobilului de locuit. Cauza probabilă a incendiului „ scurt circuit electric” 

Comments are closed.

Meteo