Articole asemanatoare

  • INCADRARE POSTURI aprilie 7, 2012
    Concursuri pentru incadrarea unor posturi in cadrul I.G.S.U.
  • ANALIZA STATISTICA aprilie 7, 2012
    Analiza statistica a activitatii de prevenire si a interventiilor
  • LISTA FIRME SI EXPERTI aprilie 7, 2012
    Liste firme si experti atestati in domeniul situatiilor de urgenta

SITUATIA ULTIMELOR EVENIMENTE SI INTERVENTII 16.06.2014

În acest weekend subunitătile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „ Vasile Goldiş „ Arad au executat un număr de 45 misiuni.

S-a acţionat pentru stingerea a 7 incendii, 1 misiune de căutare victimă posibil înecată, 1 misiune extragere cadavru, 3 misiuni de  asigurare a unor evenimente publice de amploare în vederea prevenirii unor potentiale situaţii de urgenţă si 34 de misiuni de acordare a asistenţei medicale de urgenţă.

Din cele 7 incendii produse pe raza judeţului Arad în acest weekend, 6 au fost „arderi necontrolate” sau cum sunt cunoscute de publicul larg, incendii de vegetaţie uscată. Cel mai periculos dintre acestea a fost cel din 13.06.2014 din localitate Chişineu Criş, unde datorită faptului că acesta se manifesta în apropierea unui imobil de locuit, favorizat de vântul puternic exista posibilitatea de extindere la acest imobil. A intervenit Garda de intervenţie nr.2 Chişineu Criş cu un echipaj şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi a reuşit limitarea şi lichidarea incendiului după aproximativ 45 min de intervenţie fără ca acesta să se propage la casă.

 

Comments are closed.

Meteo