Articole asemanatoare

  • INCADRARE POSTURI aprilie 7, 2012
    Concursuri pentru incadrarea unor posturi in cadrul I.G.S.U.
  • ANALIZA STATISTICA aprilie 7, 2012
    Analiza statistica a activitatii de prevenire si a interventiilor
  • LISTA FIRME SI EXPERTI aprilie 7, 2012
    Liste firme si experti atestati in domeniul situatiilor de urgenta

SITUATIA ULTIMELOR EVENIMENTE SI INTERVENTII 21.07.2014

În acest weekend subunitătile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „ Vasile Goldiş „ Arad au executat un număr de 47 misiuni.

S-a acţionat pentru stingerea a 4 incendii, 1 misiune descarcerare, 1 misiune asanare muniţie neexplodata, 2 misiuni de asigurare a unor evenimente publice de amploare în vederea prevenirii unor potentiale situaţii de urgenţă si 39 de misiuni de acordare a asistenţei medicale de urgenţă.

La cele 47 misiuni au participat toate subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş„ Arad

În data de 20.07.2014, în jurul orei 18.30, în urma unui apel în sistemul unic de urgenţă 112, Garda de intervenţie nr.1 Bârzava s-a deplasat, cu un echipaj şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă în sat Odvoş, comuna Conop, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o locuinţă particulară. În momentul sosirii echipajului incendiu se manifesta violent, cu flacără şi generalizat la întregul acoperiş al construcţiei, propagat la camerele de locuit. A fost solicitată în sprijin o a doua autospecială de capacitate mărită. Incendiul a fost limitat şi izolat după aproximativ 45 min de intervenţie şi lichidat după aproximativ 3 ore. Cauza probabilă a incendiului „coş, canal sau burlan de evacuare a fumului neizolat sau deteriorat„

Comments are closed.

Meteo